mobile menu button
  • Zoeken Zoeken
  • twitter
  • twitter
  • linked in
  • RSS
Thema's - Menu:

Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT)

Bezoek het Vervangingsfonds tussen 22 en 26 januari 2019 op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) in de Jaarbeurs te Utrecht.
NOT is het grootste event voor onderwijzend Nederland en richt zich op Kinderopvang, het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs en Middelbaar Beroepsonderwijs.

‘De sleutel voor beter onderwijs’, dat is het thema van 2019 editie. Op de NOT kun je ontmoeten, netwerken en inspireren. Bekijk de nieuwste materialen, neem deel aan één van de workshops en ervaar nieuwe innovaties tijdens één van de vele demonstraties en doe nieuwe kennis op tijdens diverse lezingen in de Onderwijsacademie. Naast een compleet aanbod aan exposanten vind je op de NOT diverse pleinen en straten met elk een eigen thema. Van Startersatelier tot de Bloggerstraat. Van de Beste innovatieroutes tot de Onderwijs Mancave

terug naar bovenVoor wie

Medewerkers uit het Primair Onderwijs. Van directielid tot leerkracht.

terug naar bovenProgramma

De NOT vindt plaats van 22 tot en met 26 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Het event kent dit jaar voor het eerst een avondopening. Deze vindt plaats op woensdagavond.

 

Onderwijsacademie

Het onafhankelijke congresprogramma, genaamd de Onderwijsacademie, is zorgvuldig samengesteld met de onderwijsadviesraad en het onderwijspanel.
U heeft keuze uit ruim 230 sessies in samenwerking met meer dan 30 inhoudelijke partners op thema's zoals 21ste-eeuwse vaardigheden, arbeidsmarkt & MBO, talentontwikkeling, de leraar als coach, gedragsproblemen, adaptief onderwijs, werkdruk, klaslokaal van de toekomst en nog veel meer.

Bekijk het volledige programma en meld u aan

 

Theaterprogramma
In het theater vinden dagelijks workshops en presentaties plaats die worden gegeven door meer dan 30 bedrijven die deelnemen aan de NOT 2019. U kunt kiezen uit maar liefst 230 presentaties over diverse onderwijsgerelateerde thema's.

Bezoek ook een van de seminars van het Vervangingsfonds over onze aanpak 'Gezonde werkdruk?! Daar wordt je beter van''.
Deze vinden plaats op:

  • woensdag 23 januari om 14:30 uur (theater 10 in hal 3)
  • donderdag 24 januari om 13:30 uur (theater 10 in hal 3)
  • zaterdag 26 januari om 11:30 uur (theater 10 in hal 3)

Bekijk het volledige programma en meld u aan

 

Young Professional Programma
Ben jij een Young Professional en korter dan 5 jaar werkzaam in het primair onderwijs? Dan wil NOT jouw enthousiasme blijven stimuleren. Op vrijdag 26 januari biedt NOT dan ook het Young Professional Programma aan.
Bekijk het volledige programma en meld je aan!

terug naar bovenHoe werkt het

De toegang tot de Nationale Onderwijs Tentoonstelling is gratis.
U kunt hier een gratis toegangsbewijs aanvragen.

 

terug naar bovenData en aanmelden

Er zijn (nog) geen dagen bekend waarop deze activiteit opnieuw wordt georganiseerd.
Naar overzicht
Delen:
FacebookLinkedInEmail
Delen:
FacebookLinkedInEmail