mobile menu button
  • Zoeken Zoeken
  • twitter
  • twitter
  • linked in
  • RSS
Thema's - Menu:

Financiële varianten

Met een financiële variant kunnen eigenrisicodragers de kosten voor vervanging gedeeltelijk afdekken. De twee beschikbare wachtdagenvarianten bieden risicoafdekking voor individuele verzuimgevallen. Met de twee stoplossvarianten worden uitschieters in de totale vervangingskosten afgedekt. De aanmelding voor één van de financiële varianten kan uitsluitend plaatsvinden voor al het personeel van het bevoegd gezag.

 

Aanvraag indienen

Voor het aanvragen van een financiële variant dient eerst een keuze gemaakt te worden tussen de 4 varianten. Vervolgens hebben wij een aantal gegevens van u nodig, u levert deze aan door middel van het Aanvraagformulier financiële variant per 1 januari 2020. 

 

Een financiële variant gaat per 1 januari in. De aanvraag voor een financiële variant dient uiterlijk 31 oktober schriftelijk ingediend te zijn bij het Vervangingsfonds.

 

Meer informatie over de financiële varianten en de premiepercentages

Wachtdagenvariant met eigen risico van 14 kalenderdagen (ERD WD14)
Wachtdagenvariant met eigen risico van 42 kalenderdagen (ERD WD42)
Stoplossvariant met een eigen risico in vaste bedragen (ERD SL100)

Stoplossvariant met een eigen risico in vaste bedragen (ERD SL80)

 

Onze specialisten uit uw regioteam helpen u de juiste keuze te maken. Zij analyseren uw organisatie en het verzuim en berekenen de varianten door met behulp van  een rekentool.

 

Blijf ook na afname van een financiële variant gebruikmaken van de producten en diensten van het Vervangingsfonds.

Delen:
FacebookLinkedInEmail
Delen:
FacebookLinkedInEmail