mobile menu button
  • Zoeken Zoeken
  • twitter
  • twitter
  • linked in
  • RSS
Thema's - Menu:

Eigenrisicodragerschap

Als eigenrisicodrager bent u als schoolbestuur zelf verantwoordelijk voor de kosten van vervanging en kunt u geen declaraties voor vervanging meer indienen. Mocht u tegen issues aanlopen zoals het beheersbaar houden van het ziekteverzuim of het inrichten van duurzaam personeelsbeleid dan helpt onze adviseur u graag.

 

Risico's gedeeltelijk afdekken

Schoolbesturen die eigenrisicodrager zijn kunnen bij het Vervangingsfonds hun vervangingskosten wegens ziekteverzuim deels afdekken met een financiële variant. Via de tool ‘Quick View’ (Pdf) kunt u vervolgens eenvoudig nagaan of uw vervanging declarabel is cf. de gekozen financiële variant.

 

Dienstverlening

Eigenrisicodragers kunnen gebruik blijven maken van de adviesdienstverlening en instrumenten van het Vervangingsfonds op het gebied van arbo, ziekteverzuim en personeelsbeleid. Ook onze adviseurs zijn u graag van dienst.

 

Lagere premie

Eigenrisicodragers betalen een lagere premie dan bij volledige bekostiging via het Vervangingsfonds. Deze premie voor het ERD-schap bestaat uit een solidariteitsheffing en een BGZ-opslag.

Delen:
FacebookLinkedInEmail
Delen:
FacebookLinkedInEmail