mobile menu button
  • Zoeken Zoeken
  • twitter
  • twitter
  • linked in
  • RSS
Thema's - Menu:

Uitkomsten en ervaringen pilot

Het Vervangingsfonds vindt dat het samen met het primair onderwijs moet blijven zoeken naar oplossingen die werken in de aanpak van werkdruk. Door kennis, ervaring en krachten te bundelen, denken wij dat we samen met scholen die te maken hebben met een hoge werkdruk, goede resultaten kunnen boeken.  Resultaten waar de hele sector voordeel van kan hebben. Daarom is in 2015 het pilotproject Gezonde Werkdruk?! Daar word je beter van opgestart.

 

De pilot is in 2017 afgerond. De uitkomsten leest u in het evaluatierapport (Pdf).

 

Meer informatie over de pilot, interviews met betrokken deskundigen en ervaringen van schoolleiders vindt u in het magazine, de blogs, enkele artikelen en filmpjes. Deze kunt u hieronder bekijken.

 

Magazine Gezonde Werkdruk?! Daar word je beter van

In maart 2018 hebben alle scholen en besturen in het primair onderwijs per post het magazine Gezonde Werkdruk?! Daar word je beter van ontvangen.

 

U kunt het magazine ook online lezen. Klik op onderstaande mini-versie en het magazine opent in een nieuw venster.

 

 

 

Blogs

Gedurende het project zijn een aantal algemene blogs geschreven en een aantal blogs over Management Drives en Waarderend Leiderschap. Deze blogs zijn nu gebundeld: Blogs Gezonde Werkdruk?! Daar word je beter van (Pdf).

 

Artikelen (in Pdf)

 

Filmpjes

Delen:
FacebookLinkedInEmail
Delen:
FacebookLinkedInEmail