mobile menu button
  • Zoeken Zoeken
  • twitter
  • twitter
  • linked in
  • RSS
Over ons - Menu:

Website ‘PO voor de regio’ live

Voor alle info over het vervolg op het Sectorplan PO

 

Op 20 september 2017 is de website van het project  ‘PO voor de regio’ live gegaan. ‘PO voor de regio’ is de opvolger van het Sectorplan PO en borduurt voort op de kennis en ervaringen op het gebied van regionale samenwerking die tijdens het Sectorplan PO zijn opgedaan. Schoolbesturen die door regionale samenwerking een arbeidsmarktvraagstuk in hun regio aanpakken, kunnen voor advies en ondersteuning bij het nieuwe expertisecentrum.

 

Alle informatie vindt u nu op www.povoorderegio.nl.  

 

PO voor de regio Het doel van ‘PO voor de regio’ is het stimuleren van regionale samenwerking binnen het primair onderwijs, zodat een goede balans ontstaat op de regionale arbeidsmarkt op het gebied van instroom, doorstroom en behoud van personeel. Dit moet leiden tot kwantitatief voldoende en goed gekwalificeerd personeel op de juiste plek, zodat de continuïteit en kwaliteit van ons onderwijs gewaarborgd wordt.

 

Schoolbesturen die door regionale samenwerking een arbeidsmarktvraagstuk in hun regio (willen) aanpakken, kunnen advies vragen bij het nieuwe expertisecentrum van het Vervangingsfonds, Participatiefonds en het Arbeidsmarktplatform PO. Het expertisecentrum helpt schoolbesturen ook bij het opzetten van regionale samenwerking als antwoord op een arbeidsmarktvraagstuk in hun regio, zoals vraag naar vervangers, lerarentekort of behoefte aan gespecialiseerd personeel Ook zijn er instrumenten ontwikkeld waarmee schoolbesturen zelf samenwerking kunnen organiseren. In 2018 volgen bijeenkomsten in de regio voor onderlinge kennisdeling.

 

Meer informatie

Wilt u in uw regio een samenwerking opzetten en heeft u interesse in een adviestraject van ‘PO voor de regio’? Kijk dan op www.povoorderegio.nl voor meer informatie of neem contact op met:

 

Annemarie Ebbendorf

E: ...

T: 010 – 217 76 40

 

of

 

Joyce van Solinge

E: ...

T: 06 – 129 79 332

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookLinkedInEmail
Delen:
FacebookLinkedInEmail