mobile menu button
  • Zoeken Zoeken
  • twitter
  • twitter
  • linked in
  • RSS
Over ons - Menu:

Voortzetten of starten vervangingspool per 1 januari 2018

 

Het reglement van het Vervangingsfonds biedt ook voor het jaar 2018 weer de mogelijkheid om een vervangingspool in te richten.

 

Heeft u als bestuur al een vervangingspool?

Alle besturen die per 1 oktober 2017 bij ons geregistreerd staan met een vervangingspool, vallend onder paragraaf 4.2 van het reglement, ontvangen daartoe deze week van ons een brief met een handhaafformulier.  

 

Wilt u starten met een nieuwe vervangingspool?

Als uw bestuur momenteel geen vervangingspool heeft, kunt u toestemming vragen aan het Vervangingsfonds voor het starten met een nieuwe pool. Dit doet u met bijgaand aanvraagformulier.

 

Meldt u voor 1 november 2017 schriftelijk aan en vermeld bij uw aanmelding ook de omvang van uw totale formatie in fte per 1 november 2017. Wij beoordelen uw aanvraag en laten u voor 1 december 2017 weten of u mag starten met de vervangingspool.  

 

Omvang vervangingspool

Ook vanaf 1 januari 2018 is het mogelijk om in plaats van een vervangingspool met een omvang van 4% van de formatie (vereiste inzet is dan 98%), een vervangingspool met een omvang van 6% van de formatie (vereiste inzet is dan 100%) in te stellen. Bij uw aanmelding geeft u aan voor welke maximale omvang u kiest.

Naar overzicht
Delen:
FacebookLinkedInEmail
Delen:
FacebookLinkedInEmail