mobile menu button
  • Zoeken Zoeken
  • twitter
  • twitter
  • linked in
  • RSS
Over ons - Menu:

Nieuw kantoor bestuursbureau VfPf officieel geopend

Op 11 maart was het officiële openingsmoment van ons nieuwe kantoor in Rotterdam. Niemand minder dan de secretaris-generaal van OCW, mevrouw Marjan Hammersma, kwam naar de Willemswerf aan de Boompjes om de opening te verrichten.


Kantoorgebouw Willemswerf in Rotterdam werd in 1988 ontworpen door Wim Quist als hoofdkantoor voor Nedlloyd. Nu is het een gebouw met meerdere huurders en moderne gedeelde faciliteiten.

Sinds december houdt het bestuurbureau VfPf kantoor op de tweede verdieping. Het prachtige uitzicht op de Maas trekt direct de aandacht als je er binnenkomt en ook mevrouw Hammersma liep meteen naar de grote ramen om naar de bedrijvigheid op het water te kijken.  Ze noemde het een heerlijk kantoor om te werken en daar zijn wij het helemaal mee eens!


Kleurrijke onthulling
Samen met Geke Faber, voorzitter Vervangingsfonds en Participatiefonds, opende mevrouw Hammersma het kantoor met het onthullen van een kleurrijk schilderij dat het thema ‘trots’ uitstraalt.
Het schilderij is gemaakt door Louisa Neijssen van Prisma. Prisma biedt werk of een zinvolle dagbesteding aan mensen met een beperking. In het atelier ‘Prisma Kunst en Ambacht’ krijgen deze kunstenaars de ruimte om hun creatieve talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Het doel is dat zij met hun talent een zichtbare plaats in de maatschappij kunnen verwerven en ervaren dat hun bijdrage ertoe doet.


Trots op complimenten
Tijdens een rondleiding door het kantoor maakten mevrouw Hammersma en haar collega’s van OCW kennis met de verschillende afdelingen. Zij toonde veel belangstelling voor de werkzaamheden van de medewerkers van het Vervangingsfonds/Participatiefonds.
In haar speech benoemde mevrouw Hammersma de onduidelijkheid die er de afgelopen jaren was over de ontwikkelingen en de toekomst van de fondsen. We waren blij met haar complimenten over ons werk dat we hebben voortgezet in deze onzekere tijd.

 
Klaar voor de toekomst
De reden van de verhuizing was een aflopend huurcontract van het oude kantoor aan Blaak. Een paar honderd meter verderop vond het bestuursbureau een nieuwe en ook grotere ruimte in de Willemswerf. Met de uitbreiding van het kantooroppervlak is de organisatie voorbereid op de toekomst, waarin de focus ligt op uitbreiding en versterking van de dienstverlening van de beide fondsen.

Naar overzicht
Delen:
FacebookLinkedInEmail
Delen:
FacebookLinkedInEmail