mobile menu button
  • Zoeken Zoeken
  • twitter
  • twitter
  • linked in
  • RSS
Over ons - Menu:

Compliance verklaring inzake gegevens aanlevering 2018

Per 23 november hebben besturen, die geen eigenrisicodrager zijn of eigenrisicodrager zijn met een zgn. financiele variant, een brief ontvangen met betrekking tot de ‘Compliance verklaring inzake gegevenslevering – 2018’. In ons reglement is opgenomen dat wij deze verklaring jaarlijks opvragen. Op deze manier wordt een bijdrage geleverd aan het verhogen van de rechtmatigheid van ingediende declaraties. Afgelopen jaar is daarin weer een forse stap voorwaarts gemaakt.

 

Compliance verklaring uiterlijk 31 januari 2018 insturen

De voorzitter van het bestuur verklaart per kalenderjaar dat het schoolbestuur correcte en volledige gegevens aanlevert met betrekking tot de bekostiging van vervanging zoals bedoeld in het reglement. De ondertekende verklaring dient uiterlijk 31 januari 2018 in ons bezit te zijn. Is dat niet het geval, dan schorten wij de uitbetaling van de vervangingskosten op totdat wij daadwerkelijk de verklaring hebben ontvangen. De voorwaarde vindt u terug in artikel 29, eerste lid, onder a en b van het Reglement Vervangingsfonds.

 

Wordt uw bestuur volledig eigenrisicodrager per 1 januari 2018? Dan hoeft u de Complianceverklaring niet terug te sturen. Wordt u eigenrisicodrager met een zgn.  financiële variant? Dan moet u de Complianceverklaring wel insturen.

 

Heeft u nog vragen?

Bel met de helpdesk van het Vervangingsfonds via telefoonnummer 045-579 81 07. Of stuur een e-mail naar ....

Naar overzicht
Delen:
FacebookLinkedInEmail
Delen:
FacebookLinkedInEmail