mobile menu button
  • Zoeken Zoeken
  • twitter
  • twitter
  • linked in
  • RSS
Over ons - Menu:

Zichtbaarheid poolinzet ‘Mijn Vf’ en berekening inzetpercentage gewijzigd

Besturen die gebruik maken van een vervangingspool en de daarbij behorende pooladministratie, alsmede hun administratiekantoren, ontvangen op 31 januari 2018 een brief over de aanpassing van het inzetpercentage en de voorlopige poolinzet in ‘Mijn Vf’.

 

Nieuwe berekening inzetpercentage
Het bestuur van het Vervangingsfonds heeft besloten dat het jaarlijkse inzetpercentage van de vervangingspools vanaf 1 januari 2018 anders wordt berekend. De nieuwe berekening is daardoor ook van toepassing op de eindafrekening van de vervangingspools over het kalenderjaar 2017. Deze eindafrekening vindt immers plaats in 2018. Met de aangepaste berekening zal het inzetpercentage hoger uitvallen.

 

De berekeningswijze van het inzetpercentage vindt u in de Mijn Vf-handleiding “6. Pooler declaraties”.

 

Voorlopige poolinzet 2017 maandelijks zichtbaar in ‘Mijn Vf’

Door een aanpassing van ‘Mijn Vf’, is de voorlopige poolinzet over 2017 nu na iedere maandverwerking zichtbaar (in het menu Jaarwerk) voor de betreffende besturen. Dit geeft hen de gelegenheid om eventuele correcties tijdig door te voeren in ‘Mijn Vf’. De definitieve poolafrekening over 2017 vindt plaats in september 2018.

 

Heeft u vragen?

Bel dan met onze helpdesk via telefoonnummer 045 - 579 81 07. Of stuur een e-mail naar .... De helpdesk is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Naar overzicht
Delen:
FacebookLinkedInEmail
Delen:
FacebookLinkedInEmail