mobile menu button
  • Zoeken Zoeken
  • twitter
  • twitter
  • linked in
  • RSS
Over ons - Menu:

Vooraankondiging Congres "Arbo; de kapstok voor duurzame inzetbaarheid in het PO"

VF arbo logoDuurzame inzetbaarheid binnen uw school. Wat komt daar allemaal bij kijken? Hoe kunt u duurzame inzetbaarheid naar de praktijk vertalen? Hoe maakt u de juiste keuzes?  Tijdens het Arbocongres krijgt u antwoord op deze vragen, op verschillende niveaus binnen uw school (bestuur, leidinggevende en werknemer). In de verschillende, zelf te kiezen, workshops krijgt u tips waar u de volgende dag direct mee aan de slag kunt. Ook kunt u vragen stellen aan de deskundigen.

 

Noteer 14 november  2018 alvast in uw agenda. Het betreft een dagprogramma met als locatie het Muntgebouw in Utrecht. Wilt u een seintje zodra de inschrijving opent? Laat dan hier uw emailadres achter.

 

Dit congres is een initiatief van de Arbocatalogus PO. De Arbocatalogus PO is ontwikkeld door de vertegenwoordigers van de werkgevers- en werknemersorganisaties uit het primair onderwijs en mensen uit de praktijk. Het Vervangingsfonds en TNO Innovation for life zijn betrokken bij de bouw, het beheer en onderhoud ervan. De catalogus maakt deel uit van de cao PO en wordt jaarlijks getoetst door de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookLinkedInEmail
Delen:
FacebookLinkedInEmail