mobile menu button
  • Zoeken Zoeken
  • twitter
  • twitter
  • linked in
  • RSS
Over ons - Menu:

Vervangingspool voortzetten of starten per 1 januari 2020

Het Reglement Vervangingsfonds biedt ook voor het jaar 2020 weer de mogelijkheid om een vervangingspool in te richten.  Hieronder leest u wat u moet doen om een bestaande pool voort te zetten of om een nieuwe pool te starten.

 

Er bestaat al een vervangingspool

Alle besturen die per 1 oktober 2019 bij het Vervangingsfonds geregistreerd staan met een vervangingspool, vallend onder het reglement, ontvangen tijdig een brief met een handhaafformulier van het Vervangingsfonds. Via dit formulier kunt u aangeven dat u de vervangingspool wenst voort te zetten per 1 januari 2020.  

 

Starten met een nieuwe vervangingspool

Als uw bestuur momenteel geen vervangingspool als bedoeld in ons reglement heeft, kunt u toestemming vragen aan het Vervangingsfonds om te starten met een vervangingspool. Meldt u voor 1 november 2019 schriftelijk aan via het aanvraagformulier en vermeld bij uw aanmelding de omvang van uw totale formatie in fte per 1 november 2019. Het Vervangingsfonds beslist binnen 8 weken op uw aanvraag.    

 

Omvang vervangingspool

Ook vanaf 1 januari 2020 is het mogelijk om een vervangingspool met een omvang van 4% van de formatie (vereiste inzet is dan 98%) in te stellen of een vervangingspool met een omvang van 6% van de formatie (vereiste inzet is dan 100%). Bij uw aanmelding geeft u aan voor welke maximale omvang u kiest.

Naar overzicht
Delen:
FacebookLinkedInEmail
Delen:
FacebookLinkedInEmail