mobile menu button
  • Zoeken Zoeken
  • twitter
  • twitter
  • linked in
  • RSS
Over ons - Menu:

Tevredenheids- en behoefteonderzoek: op weg naar nog betere dienstverlening

Afgelopen maanden heeft onderzoeksbureau Panteia namens het Vervangingsfonds en Participatiefonds een flink aantal schoolbesturen, leerkrachten, P&O-medewerkers, werkzoekenden/uitkeringsgerechtigden en ketenpartners (administratiekantoren en salarisdienstverleners) bevraagd. Wat vinden zij van onze dienstverlening en wat zouden we in de toekomst nog meer kunnen betekenen voor de sector primair onderwijs?

 

Waardering voor adviseurs
Over het algemeen zijn de schoolbesturen (zeer) tevreden. Gemiddeld geven zij het Vervangingsfonds een 7,1. Ongeveer 70% van de schoolbesturen maakt gebruik van de diensten van onze adviseurs Arbeid & Vitaliteit. Opvallend is de positieve beoordeling van onze adviseurs. Vooral het ‘prettig kunnen sparren’ en het ‘advies op maat’ wordt erg gewaardeerd. We zijn natuurlijk blij om dat te horen!

 

Verbetering en vernieuwing
Het onderzoek biedt ons ook input voor toekomstige dienstverlening. Waar kunnen we onze dienstverlening verbeteren en hoe kunnen we het declaratieproces en reglement verder vereenvoudigen? Uit het onderzoek blijkt ook de behoefte aan regelmatig en meer persoonlijk contact en maatwerk.
Alle meningen, wensen en behoeften nemen we ter harte. Ze zijn enerzijds een bevestiging van de door ons ingeslagen weg, maar bieden ook zeker ruimte voor verbetering en vernieuwing. Om in onderwijstermen te blijven: we gaan voor een hoger cijfer!

Hier vindt u een samenvatting van de resultaten van het onderzoek.

Naar overzicht
Delen:
FacebookLinkedInEmail
Delen:
FacebookLinkedInEmail