mobile menu button
  • Zoeken Zoeken
  • twitter
  • twitter
  • linked in
  • RSS
Over ons - Menu:

Hoog verzuim? Maak er korte metten mee met Plan V!

Plan V is een beproefd instrument van het Vervangingsfonds om oorzaken van verzuim gericht aan te pakken. Is het verzuimbeleid nog wel passend? Hoe staat het met de werkdruk? Functioneert uw organisatie naar tevredenheid?

 

Meedoen?

De komende tijd gaan we scholen met een hoog verzuim (>10%) en schoolbesturen bij wie het verzuim tussen 6 en 10% ligt, benaderen om aan Plan V deel te nemen. Het gaat in totaal om ongeveer 300 schoolbesturen. Andere schoolbesturen zijn hen al voorgegaan. Het lukte hen om met Plan V hun verzuim structureel te verlagen en onder controle te krijgen. Gemiddeld was de verlaging na nog geen 2 jaar ruim 1,5%.

 

Wilt u op korte termijn al starten met Plan V? Dan kunt u uiteraard ook zelf contact opnemen via .... Deelname aan Plan V is overigens geheel vrijwillig.

 

Kosten

Iedereen kan kosteloos deelnemen aan Plan V. Het maakt niet uit of u eigenrisicodrager bent of niet. Als schoolbestuur in het primair onderwijs draagt u jaarlijks BGZ-premie aan het Vervangingsfonds af. Uit deze premie wordt onze dienstverlening voor de bedrijfsgezondheidszorg (BGZ) bekostigd. Plan V valt hier ook onder.

Naar overzicht
Delen:
FacebookLinkedInEmail
Delen:
FacebookLinkedInEmail