mobile menu button
  • Zoeken Zoeken
  • twitter
  • twitter
  • linked in
  • RSS
Over ons - Menu:

‘Beroepsziekten te lijf met de RI&E’ tijdens de 5e week van de RI&E

De 5e Week van de RI&E vindt plaats van 17 tot en met 21 juni 2019 en staat deze keer in het teken van het thema "Beroepsziekten te lijf met de RI&E”.

 

Momenteel is er veel aandacht voor het voorkomen van beroepsziekten. Jaarlijks overlijden ruim 4.000 mensen aan de gevolgen van beroepsziekten en nog eens tienduizenden mensen zitten (deels) arbeidsongeschikt thuis. Bijvoorbeeld door een burn-out. Maar hoe voorkom je beroepsziekten? De RI&E is een gestructureerde manier om in een organisatie de risico’s op het gebied van de veiligheid en gezondheid, waaronder beroepsziekten, in kaart te brengen en maatregelen te nemen. Tijdens de Week van de RI&E organiseren branches, arbodeskundigen, arbodiensten en andere intermediairs acties door het hele land met aandacht voor de RI&E, zoals workshops, kortingen op quickscans en telefonisch advies.

 

 De Week van de RI&E is een initiatief van het Steunpunt RI&E in samenwerking met de sociale partners om extra aandacht te vragen voor veilig en gezond werken.

Naar overzicht
Delen:
FacebookLinkedInEmail
Delen:
FacebookLinkedInEmail