mobile menu button
  • Zoeken Zoeken
  • twitter
  • twitter
  • linked in
  • RSS
Over ons - Menu:

Aanvragen eigenrisicodragerschap voor 31 oktober 2019

Wilt uw bestuur met ingang van 1 januari 2020 eigenrisicodrager (ERD) worden voor de vervangingskosten? Zorg dan dat het aanvraagformulier voor ERD-schap en de instemmingsverklaring van de P(G)MR uiterlijk op 31 oktober 2019 door het Vervangingsfonds ontvangen zijn.

 

Maak een weloverwogen keuze

Als u wilt kiezen voor eigenrisicodragerschap, doe dit dan niet uitsluitend op basis van financiële overwegingen. Ook andere aspecten zijn van belang voor uw keuze. Onze regioteams helpen u daar graag (kosteloos en vrijblijvend) bij. Samen doorloopt u een zorgvuldig proces, waarbij een nulmeting wordt gemaakt. Dit is inclusief de financiële situatie, een analyse op verzuimkengetallen en andere relevante variabelen, aangevuld met al lopende initiatieven binnen uw schoolbestuur. Zoek het regioteam bij u in de buurt.

 

Financiële varianten

Als eigenrisicodrager kunt u aanvullend kiezen voor een van de vier financiële varianten. Hiermee kunt u de kosten voor vervanging gedeeltelijk afdekken. Het beperkt uw risico op onverwacht hoge en/of extra kosten. Uw aanvraag voor een financiële variant moet eveneens uiterlijk op 31 oktober 2019 door het Vervangingsfonds ontvangen zijn. Gebruik hiervoor het aanvraagformulier. De gekozen variant gaat dan eveneens in per 1 januari 2020.

 

Hier vindt u meer informatie over:

Naar overzicht
Delen:
FacebookLinkedInEmail
Delen:
FacebookLinkedInEmail