• Zoeken Zoeken
  • Contact Contact
  • twitter
  • linked in
  • RSS
Meer over Welzijn:

Personeelsbeleid

Het voeren van een kwalitatief goed personeelsbeleid, met voldoende aandacht voor (het functioneren van) de medewerkers,  is niet eenvoudig. Het vereist een doordacht beleid en een goede sturing van veranderingen. Daar horen allerlei praktische vragen bij. Zit de juiste man of vrouw op de juiste plaats? Kunnen medewerkers hun talenten en vaardigheden voldoende benutten? Hoe motiveer en stimuleer ik mijn personeel? 

 

Voor wie

Alle scholen in het primair onderwijs kunnen gebruik maken van onze adviezen, oplossingen en instrumenten.

 

De adviseurs van het Vervangingsfonds bieden u ondersteuning bij het vormgeven van het personeelsbeleid op uw school. Daarnaast kunt u kosteloos gebruik maken van de Onderwijsvacaturebank van het Participatiefonds. Deze biedt u hulp bij het vervullen van uw vacatures of bij het vinden van een baan in het primair onderwijs.

 

Informatie

Neemt u voor meer informatie contact op met de adviseur van het Vervangingsfonds. Via de volgende link kunt u bekijken wie de adviseur is voor uw bestuur of school: Zoeken adviseur.

 

Voor vragen over de Onderwijsvacaturebank kunt u tijdens kantooruren terecht bij de helpdesk van het Participatiefonds, via telefoonnummer: 079 3234000/ email: ...

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail