• Zoeken Zoeken
  • Contact Contact
  • twitter
  • linked in
  • RSS
Meer over Welzijn:

Arbocatalogus PO

De Arbocatalogus PO is ontwikkeld om aan de algemene eisen uit de Arbowet te voldoen. Het 'vertaalt' in praktische oplossingen hoe een schoolbestuur zijn verplichting(en) kan vervullen. Ofwel: zorgen dat medewerkers in een gezonde en veilige omgeving kunnen werken. De Arbocatalogus PO maakt deel uit van de cao PO.

 

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van arbo in het primair onderwijs? Meld u dan aan voor het Nieuwsbericht Arbocatalogus PO. Of sluit aan bij de netwerkgroep LinkedIn.

 

 

terug naar boven Ontwikkeling Arbocatalogus PO

De vertegenwoordigers van de werkgevers- en werknemersorganisaties uit het primair onderwijs ontwikkelden, samen met praktijkmensen uit het onderwijsveld, de Arbocatalogus PO. Het Vervangingsfonds en TNO Kwaliteit van Leven/Arbeid zijn betrokken bij de bouw, het beheer en onderhoud ervan.

 

terug naar boven Toetsing door Inspectie SZW

De catalogus wordt regelmatig geactualiseerd en uitgebreid. De Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (voorheen Arbeidsinspectie) toetst jaarlijks de Arbocatalogus PO. Alle goedgekeurde 'oplossingen' zijn voorzien van deze krul.

krul

terug naar boven

Arbocatalogus PO en Arbomeester

De Arbocatalogus PO is gekoppeld aan Arbomeester, hèt branche-instrument voor het uitvoeren van een Risicoinventarisatie en -Evaluatie (RI&E). De risico's die voortkomen uit Arbomeester kunnen daardoor direct gelinkt worden aan oplossingen uit de Arbocatalogus PO.

 

terug naar boven Nieuwsbericht Arbocatalogus PO

Archief Nieuwsberichten Arbocatalogus PO


Het nieuwsbericht van de Arbocatalogus PO is bestemd voor iedereen die in het primair onderwijs werkzaam is. Nog geen abonnee? Meld u nu aan!

 

terug naar boven Meer weten?

Lees voor meer informatie de combifolder over de Arbocatalogus PO en Arbomeester of bekijk de powerpoint presentatie.

Of ga rechtstreeks naar www.arbocataloguspo.nl.

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail