• Zoeken Zoeken
  • Contact Contact
  • twitter
  • linked in
  • RSS
Meer over Welzijn:

Welzijn

Welzijn draait om werkplezier. Om lekker werken met een gezonde werkdruk.

Maar wanneer werk je lekker? Als de werkomstandigheden goed zijn en je zelf vitaal bent en je goed voelt. Samen met haar partners zet het Vervangingsfonds zich hiervoor in. We helpen besturen, directeuren, leerkrachten en onderwijs ondersteund personeel op een gezonde manier aan het werk te gaan. 

 

Hoe doen we dit?

Dit doen we met medewerkers die veel kennis en ervaring hebben op het gebied van welzijn: onze adviseurs Arbeid en Vitaliteit en onze medewerkers van het Arbo AdviesCentrum PO.  We adviseren onder andere over arbo- en verzuimbeleid, HRM-beleid, gezondheidsmanagement en conflicthantering.

 

Daarnaast bieden we ondersteunende instrumenten en producten aan. Bekende instrumenten die we ontwikkelden zijn de Arbomeester, de Arbocatalogus PO, de Werkdrukscan en de Welzijnscheck Onderwijspersoneel.

Verder organiseren we regelmatig bijeenkomsten en trainingen om het welzijn in het primair onderwijs verder te verbeteren.

 

Om van elkaar te kunnen leren en elkaar te inspireren, halen we tot slot ook verhalen op uit de praktijk. Scholen en besturen vertellen hierin hoe zij het aanpakken op hun eigen school.

 

In het menu aan de linkerkant vindt u meer informatie over onze dienstverlening en producten. Ook vindt u hier de agenda van de verschillende bijeenkomsten en trainingen en de praktijkverhalen.

 

Informatie 

Voor informatie en vragen is het Arbo AdviesCentrum PO tijdens kantooruren bereikbaar via 045- 579 81 81 en .... U kunt ook contact opnemen met uw adviseur

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail